DITEC ® BILVÅRDSCENTER FALKENBERG

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och gör bilen svårtvättad. För att förhindra detta bör du regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.
Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.

Vi lämnar sex års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader. Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet.
lackkonserverings-300x225

Utökad lackgaranti

Alla Ditecbehandlade bilar innefattas av Svenska Ditec AB:s utökade lackgaranti vilket är ett komplement till nybilsgarantin.

Sex års systemgaranti

På bilar som är under tolv månader gamla lämnar vi en sexårig systemgaranti. Garantin innebär att lackens glans efter sex år ska vara minst lika hög som vid behandlingstillfället. Äldre bilar med bra lack har i princip samma hållbarhet som en ny bil.
En obehandlad lack tappar snabbt sin glans medan en ditecbehandlad bil håller sig fin från år till år. Ditec är också ett helt silikonfritt lackskydd som inte försvårar lackering vid en eventuell skada på bilen.

Varför ditecbehandla?

  • Bevarar bilens värde
  • Slippa polera och vaxa
  • Lättare att tvätta bilen
  • Skyddar mot UV-strålning
  • Blankare och finare bil
  • Grannen blir avundsjuk