Övriga tjänster

LÅNEBIL
I samband med behandling av din bil kan du hyra en av våra kundbilar till en låg kostnad. Tänk på att boka lånebil i god tid för att vara säker på att vi har någon ledig.

STÖLDSKYDDSMÄRKNING
Stöldskyddsmärkning är ett bra sätt att försvåra för tjuven att göra sig av med din bil. Vi blästrar eller etsar registreringsnumret i bilens alla rutor.

IMPREGNERING CABRIOLET
Impregnering av tygcabrioleter bör göras regelbundet för att bibehålla den vatten- och smutsavvisande ytan. Skyddar mot salt, trafikfilm och annat nedfall. Blekta cabrioleter kan också infärgas för att återfå originalfärgen. Finns i färgerna svart, blått och brunt.

DIESELOPTIMERING
Med en effektbox för din dieselbil från KCR optimeras motorns bränslesystem så att motorns effekt och vridmoment ökar. Det innebär säkrare omkörningar och starkare bil. Effektökningen ligger ofta runt 20%. Bilen blir också miljövänligare då CO-emissionen minskar. I de flesta fall brukar även bränsleförbrukningen minska något. KCR:s dieselboxar är marknadsledande i Norden och erbjuder bl.a motorgaranti.

BILVÅRDSPRODUKTER
Vi har tagit fram en egen serie bilvårdsprodukter som hjälper dig att underhålla och skydda din bil. Många av produkterna vi säljer är de vi själva använder i vår dagliga verksamhet. Produkterna finns att köpa i våran kund mottagning.