Solfilm för bil & hem

Solfilms Montering

– Skyddar mot värme och insyn

Solfilm skyddar mot värme, skadlig UV-strålning och insyn. Vår specialutbildade personal monterar marknadens bästa solfilm och vi lämnar upp till 10 års garanti.

Vi har solfilm i flera olika toningar. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men stoppar ändå femtio procent av solens värmestrålning. Värme i bilen upplevs ofta besvärande för åkande och husdjur i bilen. Olika mörkhetsgrader på solfilmen framhöjer bilens visuella framtoning. Vi har t.ex. marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn.

Clear Shield

Clearshield eller stenskottsfilm är det ultimata sättet att skydda de mest utsatta delarna på din bil. En bil som är pepprad med stenskott i fronten är inte vacker och brukar resultera i ett kraftigt avdrag hos bilfirman när den ska säljas. Stenskottsfolien förhindrar detta då lacken åter är i nyskick när den en gång tas av.

Folien dataskärs för att passa olika bilmodeller. Vi monterar den på de mest utsatta delarna såsom främre delen på motorhuven, stötfångaren fram, backspeglar och insteg. Vi monterar även Clearshield på motorcyklar.

car